sesil -> RE: Majski hroščki 2008 - 4.del (9.11.2008 20:43:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* A kera uporablja NUK stekleničke? Mam dva paketka novih cucljev, pa jih lahko šenkam, ker smo te flaške odpisali. Mi grejo kr na živce. Do enga 4. mesca hotu iz druge pit kot iz NUK, zdej smo pa na srečo prešaltal na Avent in mi je super. Tko da če katera uporablja naj pove, da mi ne bodo dren delali v predalu. jaz jih uporabljam, bi bla zelo vesela cucljev, sam so dvoje vrst. če imaš za nove flaške so ok, če pa so za une visoke ozke, pa ne. Ja, so za ta široke. In sicer dvojkice - ena paket (2 cuclja) za mleko, en pa za čaj. Ti dam tud flaške zraven če jih vzameš, so še skor čist nove. Eno mam ta veliko, eno pa ta malo. o super, hvala No pa mamo en razlog za čvek, mogoče tud jest uletim do Logatca, pa bi se lahko tam nekje dobile. Kaj praviš? Kaj pa druge čveke? Vem da ste se neki že menile... za četrtek če se ne motim...kaj je s tem? ja, dejmo se kej zmenit. meni kronično primanjkuje čveka v živo, da malo dolgčas med tednom preženem.
|
|
|
|