Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 4.del (10.11.2008 13:54:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p. zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave. hvala vam punce Moj sinek sicer ni v tvojem opisu je pa moja hcerka..popolnoma ustreza tvojemu opisu... Tako kot opisujes smo imeli dobro leto... Zakaj ni nihce nikoli ugotovil.. razen refluxa,ki se je pozdravil niso nikoli nic ugotovili ... ceprav sva bile v ZD in na pediatriji kot inventar... Se dones je zelo zahteven otrok... Edino kar pa pomaga je mirnost. ce si nervozna ti se to pozna na otroku je tudi on nervozen.. Vem da je tesko biti miren ampak jaz sem zavestno delala na tem in vedno pomaga.. Je pa bilo ob drugem letu tudi ugotovljeno da ima srcno napako in bo posledicno celo zivljenje srcni bolnik, ker je neoperativna in se ne da pozdravit. Se tole zgoraj sem hotla dopisat, samo tesko verjamem, da ima kaj z obnasanjem,ki ga opisujes in je bilo slicno pri njej...
|
|
|
|