sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** (5.12.2008 11:27:38)
|
Naty, priden Jošt[sm=smiley1.gif], samo, da je boljše in da pridno papca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...Katero kašico pa uporabljaš? No, jaz sem pa včeraj iz radovednosti dala mojima T&T malo riževe kašice[sm=smiley36.gif]...ja, Taja je čisto ponorela, tako dobro ji je bilo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], Teja pa še ni bila tako navdušena[sm=smiley1.gif]...Sem pa danes ponovila vajo....Taja je kar vriskala zraven, ko je samo skodelico in žlički videla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], zgleda, da si je zapomnila, kaj barvne žličke pomenijo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]....v glavnem, je kar nekaj žličk riževe kašice pojedla, pa tudi Teja ni danes veliko zaostajala za njo[sm=smiley1.gif].... Sayuri...katero Milupino riževo kašico ti kupuješ? Tisto, ki se meša z mlekom (to sem kupila jaz), ali tisto, ki se meša z vodo? Sem gledala malo v DM-ju, pa imajo kar nekaj teh riževih kašic od Milupe, pa kar nisem vedela, katero naj vzamem[sm=zmeden.gif]...Aja, pa še to me zanima....glede na to, da se Milumil2 lahko začne uporabljati po dopolnjenem 4.mesecu, ali si ga ti že začela uporabljati, ali si še vedno na Milumil1[sm=zmeden.gif]... Neža...katero riževo kašico pa ti uporabljaš? Hvala za odgovore[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|