gajka -> RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** (16.12.2008 12:08:43)
|
tejkaz - sem te že nekajkrat nameravala vprašat, pa vedno pozabim... Ko si omenila, to kar delaš za službo, da moraš preuredit tekste iz worda, da jih potem v pdf spravite... Zakaj ne velja kar direkten print to pdf iz worda? Uf, jaz moram še tudi čestitke napisat, pa še nekaj jih moram naredit... Pa priznanja za konjenike za žegnanje konj, ki bo 26. v naših koncih moram oblikovat (tejkaz, a boste prišli?)... Pa ne vem, česa se naj raje prej lotim. Mogoče čestitk, ker bi bilo dobro, da pridejo do četrtka na pošto... [sm=zmeden.gif] Pa še eno dilemo imam. Pri [sm=love.gif] v službi imajo v petek predpraznično večerjo, kamor lahko vsak pripelje tudi spremljevalca/spremljevalko. Zdaj pa ne vem, a naj Roka pustim pri naših v varstvu in do takrat ''pridelam'' za 2 obroka viška mleka? Malo me skrbi, če slučajno fante ne bi bil dobro razpoložen in ga na koncu ne bodo mogli po flaši nafutrat, ker je le vsaj 1 ura, da pridem domov, če je sila... [sm=zmeden.gif] Čeprav zadnje čase smo že nekajkrat poskusili tudi z mojim mlekom v flaši, pa mu je še kar šlo, čeprav nikoli pa še nismo probali s celim obrokom po flaši. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|