gajka -> RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** (17.11.2008 18:40:01)
|
'čer! Jaz sem pa pravkar eno prošnjo za službo sprintala. Jutri jo nesem na pošto, pa še en kup prilog moram skopirat prej. Mater je čuden občutek, ampak to počnem prvič v življenju! [sm=smiley13.gif] Pa, da vidimo, kaj imajo za ponudit, če me bodo na razgovor povabili. Pa predvsem, če so pripravljeni čakat do julija. [sm=smiley1.gif] To bo moj zdajšnji šef vesel, če bo izvedel (na mojem področju dela se namreč skoraj vsi poznajo in se še prehitro vse izve); kaj bi dala, da bi njegov fris takrat videla. [sm=smiley15.gif] bambi14, majči22 - a to sta si samo priimek spremenili? Kako, da sta se to odločili kar brez poroke? Ker na to pa nisem nikoli pomislila, pa sta mi zdaj malo misliti dali... anita - imamo svoje gnezdece v mansardi pri naših. Ima svoje + in -. Jaz npr. ne morem jodlat čez taščo, pač pa kar čez svojo mamo. [sm=smiley36.gif] majči22 - imam v planu enkrat vse poslikat in dati v svoj album na RR, pa boš potem lahko videla, kakšno opremo imava po stanovanju. Samo čakam še, da stoli za jedilnico pridejo. mishel - srečanje v CE je planirano 26.11. ob 11h, zaenkrat je še lokacija City Center. Upam, da se nisem glede datuma zmotila, me bo pa katera druga popravila. [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|