Maksi1 -> RE: Februarčice 2009 - 3.del... (24.11.2008 12:46:29)
|
Dobeeeeer daaaaan! Naj vas najprej malo pokomentiram: Sunny joj si bla ti dans zgodnja, pa en sam sredi noči, tudi v drugo si bila med prvimi. Kaj ti začneš s šolo za starše 8.12? Cita čestitke za rojstni dan! Majchy čestitke za obletnico poroke! Vesnazaver super za cotike! Reckova - za široko povijanje rabiš plenice za široko povijanje (baje jih imaš ene 5 dovolj za začetek) - tetra plenice lahko tudi zato uporabiš, so uporabne pa še za tisoč in eno stvar (od tega, da jih daš na majco, ko otroček podira kupček, daš jo na previjalno blazino,....) Petrap upam, da bodo do tvojega odhoda domov, ceste kazale bolj prijetno sliko. Timy uživej doma! Ajvi tudi jaz ti želim, da dobro odpraviš pri pediatrinji. Kayica glede tvojih težav, ti ne znam ničesar svetovati, ker takih težav nimam. Vse kar ti lahko rečem je, da pazi, da dobiš s prehrano dovolj potrebnih vitaminov in mineralov. Shuka na žalost tista divja koža tudi na mojem vratu raste. Uffa! Tako, zdaj sem vas pokomentirala in čas je, da vam zaželim lep dan. Čeprav je vreme bolj surovo, naj bodo pa naše misli bolj tople.
|
|
|
|