Pupka -> RE: Februarčice 2009 - 3.del... (22.11.2008 18:45:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Glede naklona: naša pediatrinja je zagovornica lupine in handlinga, ker je otrok u maternici 9 mesecev skrčen, pride vn more bit ravn k sveča al kaj....mi smo mel ta trdo košaro za sprehode sam ene 2 mesca pol smo pa kr z lupino okol skakal k je šla na voziček. V športnem delu je bil cca od maja naprej, se prav pr 3h mesecih, ko je blo tudi zunaj bolj toplo. Zdele gremo en krog do bratrančka, pridm nazaj po 20 uri čao Mi smo pa hodil na fizioterapijo pa je bla proti lupinci, oziroma lupinica samo za v avto in pa pri hipotonih (al hipertonih, ne vem točno). Seveda je pa zagovarjala pri pestvanju položaj lupinice, se pravi da je otrok tako rahlo skrčen. Pa seveda pravilen hendling, o groza, preden se navadiš...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kolumbo, kak pravilen hendling to? A un dobeseden, ko dviguješ otroka iz boka pa tko naprej? Kako si se to navadla, si mela težave? Pa še bl me zanima, kako so se sorodniki (sploh tisti k so dostikrat pestval) obnesel? No, tak kot sem rekla... Ista stroka, pa vsak po svoje razlaga.... KAJ JE ZDAJ PRAV???? Tudi jaz sem mela prviš sam športno varjanto ki je šla skoraj v ravno! pa lupinico za okrog- mi ni nikoli noben reko da ni okej....
|
|
|
|