je možno...? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


mižek -> je možno...? (11.11.2008 13:32:35)

....da otrok čuti, da bo mamica odšla v službo?
No naslednji teden pričnem delat, in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se me drži že od včeraj kot klopa. Ali so to zobki ali pa čuti da bo mamica odšla v službo.
Zadnaj dva dni ga zelo težko spravim spat, ker če ga dam v vozek se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], zizat tudi noče da bi zaspal, zdaj pa se bojim kako bo to ko bom jaz v službi, namreč čuvali ga bodo moji in od partnerja starši....

zanima me če imate tudi druge mamice podobne izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





urška76 -> RE: je možno...? (11.11.2008 17:51:36)

Seveda je možno. Sploh, če mamico pretirano skrbi, kako bo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Čuti namreč mamino stisko.
Kar brez panike. Vse se uredi. Prve dni je malo več žalosti, ampak po lastnih izkušnjah sodeč se otroci veliko hitreje prilagodijo, kot se mi ta stari [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




zinkazi -> RE: je možno...? (11.11.2008 18:27:28)

Otroci imajo zelo močne občutke. To kar skrbi vas, se prenaša na otroka. Začnite razmišljat, da mu bo ta čas čisto dobro, vi boste pa tudi preživela, saj ste prvo zaposlitev tudi. Najprej pomirite sebe, potem bo pomirjen tudi otrok.




zinkazi -> RE: je možno...? (11.11.2008 18:30:41)

Ali ste ga že poskusla kakšno urico pustit v varstvu in si vzeti prosto. Tudi , ko boste v službi bo vse v redu. Srečno!




Stran: [1]