Otroci in tuš (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Akil -> Otroci in tuš (12.11.2008 20:38:11)

Hojla!
Mene pa zanima kako mamice z malimi otroki, ki se radi kopajo opravite, če imate tuš kabino. Mi se namreč kmalu selimo in bomo sedaj imeli tuš in ne več banjo, ki je je bil navajen pri babici. Kako pa z novorojenčkom???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Kopalnica je premajhna, tako da možnosti za kad ni, razen če katera ve kje dobiti samostoječo kad dimenzij 100x100cm?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Gina -> RE: Otroci in tuš (12.11.2008 20:58:39)

Naš ta mali je šel prvič pod tuš, ko je bil 2 leti star. Ni bilo problema. Sicer imamo tudi banjo zdaj, ampak je večkrat v tušu.
Ko smo imeli pa samo tuš, sem ga pa kot dojenčka kopala v kuhinji na mizi v mali banjici najprej, pipo sem imela izvlečno, pa sem mizo premaknila bližje in ga potem v banji skopala. Lahko bi tudi v kopalnici nekje, kjer bi imela prostor, pa ga nisem glih imela. To je ratalo malo sitno, pa sem ga začela kopat v banjici kar tako, da sem banjo dala v tuš kabino. Je bilo ok, ker itak je hitro zrastel in sedel, potem pa ni več težav. Še danes kdaj dam malo banjico v tuš kabino, da mu ne tankam ta velike banje. Ful uživa.




lukec -> RE: Otroci in tuš (12.11.2008 21:12:35)

Pri nas smo plastično otroško banjo postavili v tuš kabino (1mX1m) in se je kopal v njej dokler je ni prerasel pa še malo dlje, ker rad vsaj malo počofota. Po kopanju pa sem ga vedno še malo s tušem splaknila, tako da je bil navajen. Je par mesecev starejši od tvojega pa sedaj, ko se samo tušira, nimamo nobenih problemov.




lelaval -> RE: Otroci in tuš (12.11.2008 21:36:21)

Jaz sem tudi dala banico v tuš (tamali še zdaj včasih, da čofota), ker imamo samo tuš. Drugače pa jo nekje od 2 let brez težav stuširam (pa še hitreje je opravljeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])




jasna -> RE: Otroci in tuš (12.11.2008 21:50:08)

Mi imamo visoko tuš kabino in je super. Komot se kopata skupaj starejša dva, pa tudi trije se včasih stlačijo notri. Meni je pa fajn za sedet, da mi  treba med tuširanjem stat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pa za kaj namočit je tudi vredu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tule vsi trije not:
[image]http://shrani.si/t/2B/35/2mjTyOFZ/neli-007.jpg[/image]

Čestitam za nov domek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Aja, tuširajo se pa odkar so znali sami stat in se držat za rob.




Anonimen -> RE: Otroci in tuš (12.11.2008 22:02:17)

Lahko date otroško banjico v tuš ali pa kak večji lavor in vanj vodo ... lahko pa se kupi tudi kaj na ta način:
http://www.minisvet.si/bibabath-kad-bela-p-1039.php




anckabancka -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 0:06:42)

Naša tavečja dva se kopata v veliki banji Curver, ki sem jo kupila v Šparu. Postavim jo v tuš kabino in se zaenkrat še oba stlačita v banjo. Ful uživata, čisto drugače kot pod tušem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Naja31 -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 9:08:44)

Mi imamo to od minisveta. Super zadeva!




botrca -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 9:18:29)

Dokler ni znal sam sedet in ni bil prevelik, sva ga kopala v banjici, zdaj pa nalijem vodo v tuš kabino in ga čisto normalno skopam ali sama ali pa se z atijem skupaj vsedeta. Tudi mi imamo zelo malo kopalnico ampak gre, vsega se navadiš. Star je 11 mesecev.




kajajaka -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 10:16:04)

najprej glede novorojenčka oz. dojenčka: mi imamo plastično banjico in stojalo - da si križa ne lomimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in se super obnese, ko bo sedela bomo banjico imeli v naši banji (da se ven ne prevrne).

A je tuš kabina že montirana ali še urejate kopalnico? Če je še čas se dobi tudi majhna vgradna banja (mi imamo kotno 120x120 cm). Naša kopalnica je velika le 3m x 1,2m, a smo ravno zaradi male želeli banjo in jo na Kolpasanu tudi dobili. Res je manjša a dovolj velika, da se še jaz stlačim notri, ko imam slučajno eno uro časa in si lahko privoščim kopanje namesto tuširanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Drugače smo pa v kopalnico stlačili še wc, umivalnik z ogledalom (najmanjši kopalniški blok) in seveda nujno potrebni pralni stroj (smo tudi ozkega kupili, ki se zgoraj polni) in moram povedat, da se v kopalnici še vedno lahko normalno gibljemo, čeprav je vse mini...
Če pa kopalnica že obstaja s tušom, pa povprašaj v Bauhausu, KolpaSanu... za samostoječo malo banjo (mislim, da imajo tudi 60x100 cm... samo ne vem, če je samostoječa). Seveda pa zanjo spet rabiš prostor...




lilka -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 12:27:51)

Novorojenček: banica s stojalom, ki je bila najprej kar v spalnici, da je blo čim bližje povijalni, nato pa v kopalnici.zelo zelo super zadeva, ker se ne rabiš krivit zraven in je res fajn....

Potem smo že na morju prešaltali na tuš, tako, da mož sedi noter zraven nje, babi ima pa visokega in je skoraj kot bana, tam gre pa sama not in je prav super. Jaz nisem pristaš namaknja, sem bolj za tuširanje. Ko pa še ni znala sedet, napr. na morju pri 4M, sem jo pa jaz držala, mož jo je pa tuširal.




Mišni -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 12:33:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Mi imamo to od minisveta. Super zadeva!


Ampak to ni ravno za preveč divje otroke, a ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




doroteja23 -> RE: Otroci in tuš (13.11.2008 16:42:28)

Mi smo našo takoj iz one male banjice prestavli v tuš! Imeli smo oni ležalnik in je tam notri uživala! Zdaj pa je stara tri leta in ji dam na tla v tuš kabini plenico jo postavim gor in lepo stuširam. Nikoli pa ni blo problema, da se nebi tuširala v tuš kabini.

lp




Stran: [1]