RE: Nosečnost med študijem (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Greenie -> RE: Nosečnost med študijem (6.1.2009 10:23:33)

ja, izpit grem delat zdej januarja, diplomo bom pa šele začela pisat, tko da dvomim kok mi bo ratal, glede na to, da delam zraven.




gajgaja -> RE: Nosečnost med študijem (6.1.2009 11:45:43)

Pozdravljene!

Tudi sama sem še študentka, do marca podaljšan status, čeprav še sep. ko sem si urejala status nisem bila noseča.Mam še dve seminarski pa en kolokvij in upam da to naredim do konca statusa, če ne moramo plačat diplomo.
Ja fajn bi blo vse skup  narest, samo do zdaj se nisem mogla prav nič učit pa delat, ker mi je blo skoz slabo in to zelo.Bom vidla zaj januarja ko so izpiti, če se mi bo ratalo naučit.Do junija ko pride naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]je še kar dolgo, tak da nekaj časa še je.Je pa res da se morate punce paziti ne pretiravat ker faks pa vse ostalo pride in gre, bebica ki jo nosite pod srcem pa je neponovljiv dogodek in zdravje le tega nam mora biti najvažnejše.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Glede dohodkov, pa takole:najboljše si je prebrati Zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih , ker tam je vse razloženo.

Pa lepo nosečnost vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].             

                                          Pozdravček







buterffly -> RE: Nosečnost med študijem (20.1.2009 10:51:44)

Mene pa zanima kakšen je postopek in kaj je potrbno urediti, da ti na faksu podaljšajo absolventa zaradi nosečnosti? Sem absolventka, 17.5. imam rok in močno dvomim, da mi bo uspelo naredit diplomo v tem času. Če ima katera kakšno informacijo, bo zelo dobrodošla. Hvala.




rina22 -> RE: Nosečnost med študijem (9.2.2009 12:30:57)

Pozdravjene!

Še ena [sm=nosecka.gif] študentka[sm=smiley1.gif]. Študiram v Mb na FF, 3. letnik. Je še katera s tega faxa mogoče?[sm=smiley1.gif]




sashy -> RE: Nosečnost med študijem (9.2.2009 12:56:08)

Jaz sem tudi študentka 2. letnik FDV Ljubljana pa imam enga 9 mesečnika doma. Študij delam kar redno, ker imam super sorodnike oziroma babico, ki pazi na malega, ko grem na faks[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Pa seveda je tako priden otrok, da sploh nimam problemov se poleg njega učit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




uršula83 -> RE: Nosečnost med študijem (9.2.2009 13:26:29)

IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

Mene pa zanima kakšen je postopek in kaj je potrbno urediti, da ti na faksu podaljšajo absolventa zaradi nosečnosti? Sem absolventka, 17.5. imam rok in močno dvomim, da mi bo uspelo naredit diplomo v tem času. Če ima katera kakšno informacijo, bo zelo dobrodošla. Hvala.

Nič posebnega, greš k ginekologu in ti da potrdilo o tvoji nosečnosti, ki ga neseš na referat. Tam ti podaljšajo. Simpl. Vsaj pr nas.




kalanteja -> RE: Nosečnost med študijem (10.2.2009 7:38:05)

Sen se odločila, da si bom tudi jaz podaljašla status študenta in izkoristila ugodnosti, sicer sem mislila naredit vse izpite do junija, da bi mi ostala samo diploma, bom pač si 2 pustila, mislim, da bo tako ok.

Ali lahko imaš socialno podporo, čeprav nisi prijavljen na zavodu oz. si študent?
Ali katera kaj ve, so že kaj vračali odgovore na pritožbe za štipendije za študente, za dijake vem, da so jih pošiljali!

Je še katera študentka noseča, PDB junija, iz koroške?




baby blue -> RE: Nosečnost med študijem (10.2.2009 9:27:20)

tudi sama sem študentka in sicer na fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo smer oddelek za tehniško varnost :) in sem izredna študentka 3 letnika... mam še nekaj izpitov za nazaj in še za ta letnik... tak da se bom najprej potrudila za ta letnik naredit potem pa še za nazaj :)




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]