|
Majuska -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (28.11.2008 21:47:45)
|
Evo nisem uspela reči niti dober večer ... sem se komaj prebila čez naklofano [sm=jezicek.gif] Aleksander je danes prav užival pri babici, dopoldne je lepo odspal svojo rundo, se pridno dojil in talal nasmeške obiskom; prišla je namreč mamina prijateljica in ga občudovala [sm=smiley36.gif] No, popoldne po kosilu sva šla po očka, šli smo še na kavico in v šoping, pa domov. Mislim da smo vsi z veseljem popadali dol, mali je zaspal v ležalniku, jaz pa sem z veseljem pred kompom. Zaspana sem pa ful, ker sem danes vstala ob 5.30 ... [sm=jezicek.gif] Petra, čestitke za nečaka Blaža [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu A je danes katera šla ven na sprehod z vozičkom? Nope, midva sva bila zunaj za 10 minut, mali je bil v kombinezončku in sem ga v naročju nosila, potlej je bilo pa res že preveč hladno. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Joj, ej, casi discotek - kva je blo to fajn, ej ... pri 16-ih, 17-ih, pa tja do ene 20-ega ... kaksna uzivancija, nepopisno lepo. Jest sem itak nora, nora, nora na musko & ples (se danes) in mi je blo to zakon. Pa se koga je clovek spoznal, a ne? jest tut [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|