|
opatija -> RE: Avgustovke 2009 (12.2.2009 13:42:13)
|
Ojla drage so[sm=nosecka.gif] Upam, da še niste pozabile name, ker se javljam po kar dolgem času... Žal sem le na hitro preletela vaše pisanje in ugotovila da sta dve [sm=nosecka.gif] žalostni. Anč in aprilčica07: držim pesti za vaju in vama pošiljam [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Vem da je težko, skušajta pa imeti le pozitivne misli. V tolažbo naj vama povem, da je imela prijateljica na NS rezultat 1:65 in je morala na test horionskih resic (tveganje za SS malo večje kot pri AC, prednost pa, da se ga naredi že v 14T in ni treba čakati do 18T, kot naj bi bilo najbolje za AC) in je rezultat je bil OK (zanesljivost pa 100%)[sm=bravo.gif]. Jaz sem trenutno tako utrujena, da komaj gledam. Zadnji teden sem imela toliko dela, da sem delala tudi do 4 zjutraj, ko pa sem projekt končno zaključila je zbolel moj Nikec. Obupno je kašljal, iz nosa mu je lilo, vročino pa je imel par dni 39 - 40. Sicer je ful dobrvoljšček, te dni pa je bil izredno slabe volje, ker je bil revček čisto neprespan. Jaz sem zaradi nosečnosti že itak ful zmatrana, po več kot tednu nespanja sem pa kot zombi[sm=zmeden.gif] Med tem sem imela že drugi zdravniški posvet, čaka me pa še tretji. Pred 9 leti sem imela trombozo in ker je v nosečnosti povečano tveganje za ponovitev, se zdravniki odločajo koliko časa naj bi dobivala zaščitne injekcije. V prvi [sm=nosecka.gif] sem se morala špikati 3T pred porodom in 6T po porodu, tokrat pa me je G pravočasno napotila k internistu... Odločajo se ali se bom morala špikati od marca do poroda in po porodu ali "samo" zadnje tri mesece + po porodu. Injekciij ne prenesem, ker mi je že ob pogledu na iglo slabo, mesto špikanja pa naj bi bilo trebuh ali noga. V trebuh se nikakor ne mislim špikati, torej ostane le noga. Ne vem kako bom poleti zgledala, ker sem imela prič po 1T že čisto plave noge kot kak narkoman. Mah, kaj čem, če bo treba bo pač treba. Važno da so injekcije popolnoma varne za [sm=duda.gif], v primeru ponovne tromboze pa je zame lahko usodno, zato bom pač potrpela kolikor časa bodo rekli da je treba. Danes sem vstopila v 15T, [sm=duda.gif] premikanje pa že čutim[sm=smiley36.gif] Pravijo, naj bi bilo to prezgodaj, pa me ne zanima. Spomnim se od prvič in to je to[sm=smiley1.gif] Komaj čakam pregled danes teden, da vidim mojega [sm=duda.gif]. Odločila sem se, da vprašam za spol. Prvič sem zdržala, mož tudi tokrat pravi naj počakava, pa sem mu že povedala da ne zdržim in se je strinjal [sm=smiley36.gif] Vsem želim lep dan, pa uživajte v sončku!
|
|
|
|