Krista28 -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (10.2.2009 15:09:28)
|
Živjo punce, Evo, moj mesek že na varnem, zdaj pa kofica pa mal rr (sam dons ste spet naklofale), Nadja ordinira po dnevni sobi....jah...tele naše kašice....fora...ko jemo in ji dajem z vilco je, če pa je na žlici pa gleda pa voha...pa še komi kaj poje....tale naša je res navihanka....dons sem ji prvič dala čokolino in to z navadnim mlekom....za zajrtk....do zdajle vse ok....čez 1 mesec se začne uvajat, tako da moramo zdaj kar sprobat...čist je ratala nora na žemljice, pa banano sem jo dons tud kar v roke dala in je čist lepo pojedla...no, ne cele...zgleda se bo tudi nam odprlo.....zdele leži pod poganjalčkom in neki obrača....ko kak mehanik....itak so Kristjanove igrače bolj zanimive.... Čeveljci....pri nas je isto kot pri Sky...prej ji je skoz neki zdrsaval...zdaj ima pa cicibanke - copatke...in se ji ful dogaja... Tia, bravo za prvi zobek....pa čim manj boleči naslednji.... Luna - tud pri nas je bila noč slabša, in tako je vedno okol lune...naše otroka zihr luna trka....mi je ta velik enkrat reku: Mami, lune ne tka, luna tm gor...ne more tkat. IZVIRNO SPOROČILO: sky77 ...... Rok je moral pa vmes kar lepo celo igralnico pospravit, ker drugače bi šle igračke v smeti. Sicer se je nekaj bunil da ne bo, ampak ko sem prijela prvo igračko in šla proti smetem je videl da resno mislim in je z veliko muko pospravil. haha...pri nas to ne pali...potem vedno reče..."Bomo enmu drugmu fantku dali, a ne mami?" A ste se duble? Pa še študirala sem, da bi nekam na kofe šla... Privezovanje - ja pri nas je tud nerganje, sploh za v lupinico...očitno bo res treba menjat... Simvir, paše a ne, mal zase bit.....ti čist verjam da tud kaki dinarčki sedejo...
|
|
|
|