Modrice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Felicita -> Modrice (23.11.2008 22:08:36)

Jest postavljam vprašanje za mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]. namreč, zdej že neki časa opažam da je po nogah čisto plav - ima ogromne modrice, velike tut 2 cm v premeru. Problem je, ker ni športnik oz. u bistvu celo zelo malo zapušča stol pred računalnikom, ker dela od doma. pritisk na modrico ga ne boli in se tudi ne spomni da bi se kam butnil. modrice tut niso enakomerne barve, ampak so take kot satovje... pojavijo se po ena in po ena al pa maksimalno 2 naenkrat v mesečnih razmakih, ponavadi na spodnjem delu noge (golen) in traja 14 dni do tri tedne da čist čist izginejo. niso pa povezane s kakšnim stresom, letnim časom, spremembo vremena,... kr pojavijo se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] pravi, da ne more bit nič hudga, če ga ne boli in to, mene pa skrbi da to kaže na kake probleme z žilami al pa strjevanjem krvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] h zdravniku gospod seveda ne bojo šli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] mogoče katera ve, kaj bi to lahko blo in če res ni nič nevarnega?




Petr_a -> RE: Modrice (23.11.2008 23:02:22)

http://med.over.net/forum5/list.php?4

Piši zdravniku




CUKRČEK -> RE: Modrice (5.12.2008 22:18:14)

jaz sem imela kake pol leta nazaj te težave. Pojavljale so se mi ful velike modrice brez kakršnegakoli udarca. Pa sem šla k zdravniku, ker sem slišala dagre lahko za levkemijo. Mi je dala zdarvnica kri v laboratorij in ni bilo nič nenavadnega. In je rekla, da gre lahko le za stres in izčrpanost.
Zdaj nimam več modric.

Predlagam, da gre vseeno  k zdravniku. Lahko le gre za kako hudo bolezen, četudi ponavadi ni nič pretresljivega.




Stran: [1]