RE: Košara za poleti ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


*Junona* -> RE: Košara za poleti ali ne? (25.11.2008 23:47:23)

Js bom rodila aprila in bom prav tako kupila košaro.
maja1488 -> RE: Košara za poleti ali ne? (26.11.2008 8:08:46)

Mi imamo pa črno, pa ni blo noter nič bolj vroče kot v prijateljičini bež barve.
Cveta28 -> RE: Košara za poleti ali ne? (27.11.2008 9:35:57)

Tudi mi smo razmišljali ali vzeti košaro ali ne. Rodili naj bi aprila ampak jaz pravim, da čez udobje ga ni...tako za starše kot za bebice. Se pa stinjam s predhodnicami, da je košara uporabna iz večih vidikov.
Aja, barva po moje nima vpliva ali je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v košari vroče ali ne. Prej materiali zato bomo našemu poleti namestili še dodatno bombažno podlogo.
bambina07 -> RE: Košara za poleti ali ne? (27.11.2008 13:08:22)

Kaj mislite? Nagibam se k Mutsy vozičkom, sicer pa itak moram prej vse sprobat in premislit.
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Majch, kupila bom Mutsy-ja 4rider in mislim, da se športni del ne da čisto vodoravno spustit. Vsaj tako mi je povedala prodajalka in toplo priporočala nakup košare. Tudi jaz sem absolutno ZA košaro. Dojenček bo lahko tudi podnevi doma spal v njej ali pa ko boste šli kam na obiske. Nima smisla, da gledaš na teh 100 evrov.
bambina07 -> RE: Košara za poleti ali ne? (27.11.2008 13:11:15)

Ok, tole citiranje mi ni najbolje uspelo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Moj odgovor je bil namenjen Majch glede vozička Mutsy, da se ne da popolnoma položiti v vodoravni položaj. Lp 
Anonimen -> RE: Košara za poleti ali ne? (27.11.2008 13:19:42)

No, hvala. zgleda da me boste prepričale v košaro. Saj sem jo mela v osnovi namen kupit, potem pa, saj veste, slišiš marsikaj, in moraš preverit. Mutsy košara mi je pa itak ful lepa in bi mi blo škoda, da je nimam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
MIHAILO -> RE: Košara za poleti ali ne? (27.11.2008 13:33:48)

Tudi moje mnenje o kosari je dobro...Za [sm=duda.gif] je zelo udobno,kar pa je zelo pomembno...Jaz sem narocila komplet concord(kosara,lunica in sportni del) in mi ni zal ,ker je ta kosara res kot posteljica v prvih mesecih na sprehodih bo otrok uzival v njej in pa tudi kjer koli si lahko spi v njej,glede vrocine pa itak ni vroce poleti v njej,tako da ti priporocam ,da si jo kar narocis[sm=smiley1.gif]LP
jakaracman -> RE: Košara za poleti ali ne? (28.11.2008 9:39:05)

IZVIRNO SPOROČILO: tosja


IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Ne vem zakaj mislite, da je košara samo za pozimi, za poleti pa ne. Fora je v tem, da ima košara trdo ravno dno na katerem mora dojenček ležati v prvih mesecih...pa naj bo to poleti, jeseni ali pozimi. Če je zunaj mrzlo moraš dojenčka prav tako obleči za mrzlo pa če ga daš v športni del ali pa v košaro. Se pa košara res bolj zapre in bolj zaščiti pred vetrom....itak pa daš čez še kakšno pleničko.
Jaz sem imela košaro in sem bila z njo zelo zadovoljna, ko je zaspala zunaj sem jo samo prenesla notri in sem jo tudi veliko uporabljala notri.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Moje mnenje enako.
martita -> RE: Košara za poleti ali ne? (29.11.2008 21:14:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ker otročka pričakujemo konec maja, mi je kolegica rekla, da za voziček ne rabim košare, ampak samo športni del, ki se poleže do konca, saj bi bilo malemu v košari prevroče. Kaj mislite? Nagibam se k Mutsy vozičkom, sicer pa itak moram prej vse sprobat in premislit.


absolutno košaro. ta je namenjena predvsem temu, da otrok spi zdravo, na ravni podlagi. nič mu ne bo vroče, pač poleti ne bo pokrit ali pa samo z rjuhico. košara se nikakor ne more primerjati s spuščenim hrbtiščem.
lenika -> RE: Košara za poleti ali ne? (1.12.2008 14:04:27)

Jaz sem tudi rodila maja in tudi tokrat naj bi, pa imam košaro, ker imam voziček Quinny speedy in se ne poleže do knca. Upam, da bomo tokrat košaro bolje izkoristili kot prvič, ker se sine do 5.meseca ni hotel vozit v vozičku. Sem jo pa posodila trem kolegicam v tem času, tako, da čisto zastonj pa ni bila kupljena.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]