soncnizarek25 -> RE: Gorenjske nosečke (7.5.2010 10:03:29)
|
ojla:) no pa smo dali še en pregled skoz. me je kar malo presenetilo, ko mi je delala UZ, posebno ker sta samo dva na nosečnost ostali so pa plačljivi. vse vredu [sm=bravo.gif] približna ocena teže in velikosti je : 2,600 kg in 46 cm v 34 tednu, tako da pravi da lahko pridemo do teže 4 kg in da bomo veliki[sm=zmeden.gif]. sedaj pa imam pregled 20.5, že na 14 dni. IZVIRNO SPOROČILO: archie Materinska sola: kam boste sle? S tem vprasanjem se sedaj ubadam in res ne vem vec, kam naj grem (oz. kje naj najdem kaksne informacije).. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] midva hodiva prav zdajle v materinsko šolo v kranju. imeli smo že 2 srečanja, tistega o komunikaciji bova morala nažalost izpustiti, vendar mislim, da ni nič takega, se mi zdi da bo ta naj bolj dolgočasen. ostali se mi pa zdijo dokaj zanimivi. včerajšni je bil kar, ko nam je razlagala od poroda. en dan gremo v porodnišnico, potem pa imamo še rokovanje z dojenčkom in stanje žene po porodu, patronažna služba, novorojenček. se pa razpotegne v 3 tedne, 6 srečanj po 2 uri. priporočam da se prijavite vsaj 2 meseca prej, da greste v 6 ali 7 mesecu, boste lažje sedele, posebej tiste ki imate rok septembra ali oktobra ker vam bo juluja in avgusta kar vroče pa vam bo boljše ko ne boste imele še takih trebuhov. so pa zelo zasedeni, zato se prijavite čim prej. prijava:04 2082 218 ponedeljek, četrtek in petek - dopoldne; torek – popoldne.
|
|
|
|