EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tjaga -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 15:37:25)

Nabiralci in uživalci regrata pozor:

Generalni-direktorat za kmetijstvo pri Evropski komisiji v Bruslju je z uredbo prepovedal nabiranje regrata. Regrat naj bi po mnenju pristojnih kmetijskih ekspertov zaradi intenzivnega nabiranja v pomladanskem času postal močno ogrožena rastlinska vrsta.

Regrat boste odslej lahko kupovali samo pri trgovcih z uradnim dovoljenjem za nabiranje regrata, ki jih bodo izdajala pristojna obrtna združenja v Državah članicah.

Kazni za ilegalno nabiranje bodo visoke - 100€ in odvzem nabranega.

Uredba zadeva vse Države članice in začne veljati 1. aprila 2005.

:kava::kuza::kava::kuza:

nita -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 15:42:17)

:)-:)- ta je prvoaprilska :)-:)-

so zjutraj pri poročlih prebral, na konc pa povedal, da je prvoaprilska...

l.p. anita

tjaga -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 15:45:17)

Sej vem, sam mi je tolk posrečena, pa glede na vse ukrepe tudi takemu človek lahko nasede.

;););)

nita -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 15:50:09)

;););)

india -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 17:09:52)

Tjaga moja, tebi verjetno ne vem kaka uredba ne bi preprečila papcat regrata:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Naja31 -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 18:08:13)

Ej, to sem tudi jaz zjutraj pri porocilih slisala, ampak je definitvno prvoaprilska.Je malo prevec butasta.
Sicer pa danes nicemer ne verjamem. Tudi tistemu ko so rekli, da je v Albaniji dol padlo amerisko vojasko letalo, nisem verjela, ampak je res.

Lp, Naja

Pupica -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 18:21:39)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-
To bo ja!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Če bi napisala, da zraven dajo še en pirh poleg nabranega bi ti pa verjela:)-:)-:)-:)-:)-:)-

tjaga -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 18:38:52)

Miška01, če bi bilo treba bi se v zajca spremenila.

Pupica pirh je pa že luksuz, bi ga morala v dohodnino prijavit kot darilo :)-:)-:)-:)-

india -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 18:52:02)

tjaga, potem pa bi bla pred menoj definitivno varna...regrat jem, zajcev pa ne:)-:)-:)-:)-:)-:)-

tjaga -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 18:53:30)

No sej si ne predstavljam, kako za mano letiš, da bi me ujela. :)-:)-:)-:)-

india -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 19:11:00)

A veš,kaj bomo jutri jedli???Ugibaj!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

tjaga -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 19:22:02)

Mene?????????? :)-:)-:)-:)- Kar začni se ogrevat.

india -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 19:23:32)

Neeeeeeee, preveč kosti:)-:)-:)-:)-:)-, zelenjavo z gorgonzolo!!!!!!:bravo::bravo::bravo:
A prideš?????:miska:

tjaga -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 19:26:34)

Ja, ja, zdej bi me pa na zelenjavo namamila. Nope, ne bo ti uspelo :)-:)-:)-:)-

HuAnita -> EU mi počasi načenja živce - same neke uredbe bedaste (1.4.2005 20:27:41)

A črve v regratu bodo tudi obdavčili?!:)-

Stran: [1]