27 teden (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


rozi81 -> 27 teden (1.4.2005 20:28:17)

Ne vem kaj se mi dogaja samo je čudno. Špika me kar se mi zdi da je kar malo čudno za te tedne. In sicer mešpika na levi strani tam nekje pri jajčniku. Pa nisem prehladila jajčnikov.
Je pa kar močno špikanje.

Kaj bi lahko to bilo? Ali je to normalno za te tedne?
Punce ki ste v te tednu ali ste že bile mi prosim pomagajte.


Malo me že skrbi!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:



Hvala za odgovore.


Lp S:nosecka: in :duda:




petraCBU -> 27 teden (1.4.2005 21:47:10)

Tudi mene špikajo jajčniki! Na podoben način kot pred menstro (kolikor se še spominjam ta zadnje :)- ), pa bolečina se mi nekam v nogo razliva, kot ene čudne vrste revma :zmeden: Mogoče to ni nič neobičajnega v tem času :zmeden: Jaz furam 26-ti teden in mi je ta bolečina mal sitna, sam sem ziher, da če bi vprašala G, bi rekel, da je to normalno. Jaz pa ne vem, ali je ali ni normalno :zmeden:
No ja, pomagala ti nič nisem - mogoče sva pa lahko obe mal potolažene, ker težava ni unikatna :)
LP
P., :duda::duda:




ZVEZDICA 22 -> 27 teden (2.4.2005 7:12:15)

Tudi mene špika že dva dni v levem in desnem jajčniku, tako da brez panike,sem pa 28 teden!Po moje so vezi ali kaj takega, po moje še ena tegoba v nosečnosti!

Lep dan! N




Grascakinja -> 27 teden (2.4.2005 16:13:50)

Hej julijke, jaz pa sploh ne vem več, kje imam jajčnike... a so šli z maternico gor al so spodaj ostali :zmeden:???? Glupo :ups: vprašanje, pa vendar vem, da se mi zdaj notranji organi drgač nameščajo - in me sam zanima, kje mam zdaj te šmentane jajčnike :zmeden:???




Stran: [1]