Anonimen -> Punce,hočem resnico!!! (2.4.2005 10:21:12)
|
Jaz moram povedati, da bi bila bolj zadovoljna, če bi mi punce povedale resnico, preden sem šla rodit. Kljub temu, da sem si predstavljala najhujše bolečine, kar jih poznam, je bilo v resnici še veliko hujše. Pa nočem te strašit, meni osebno bi to bolj pomagalo, če bi me vnaprej opozorile. Ker strah me je bilo tako ali tako in me to ne bi moglo še bolj prestrašiti. V resnici pa vse pravijo samo, eh, saj pol pozabiš. Jaz sem rodila pred 2 mesecema. Res je, da se bolečin ne spominjam več tako dobro (mati narava resnično poskrbi za to, kar tudi nisem verjela), se pa spominjam celotnih občutkov groze in strahu. Imela sem tudi nočne more še nekaj dni po porodu, da sem se zbujala vsa prepotena. Upam in resnično upam, da bom kdaj pozabila na vse skupaj, da se bom opogumila in imela še kakšnega :duda:. Jaz, ko sem zagledala :duda:, sem sicer bila vesela, da sem rešena, a še dolgo potem (vsaj mesec dni) nisem pozabila na bolečine. Je pa seveda vse odvisno od lastne porodne izkušnje. Ti kar pogumno naprej, čimbolj brez strahu. :bravo::bravo::bravo: Mojo porodno izkušnjo si lahko prebereš na linku: http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=29813&msg=271020&idk=86 Bye, Blacky :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|