Želodec - bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Tricia -> Želodec - bolečina (2.4.2005 11:20:48)

Naj mi katera prosim pove, če ve, zakaj me že ene tri dni tako boli želodec, v predelu žličke in desno od žličke. A je možno da zato, ker mi mali skoz, že en lep čas, brca v tisti dve točki? Je obrnjen po dol, a je stalno nekako v diagonali (glavica na levi, nogice na desni). Sploh me boli če se teh dveh točk dotaknem...
Saj vem, skoz me neki matra, a če sem imala začetek nosečnosti brez nobenga problema, zgleda da moram zdaj vse nadoknadit :zmeden: da se ne bom preveč hvalila ko bo vse za mano. :)-
Lep pozdrav in hvala za vsak odgovor
Tricia




Anonimen -> Želodec - bolečina (2.4.2005 11:27:29)

Kaj pa če te kislina matra :zmeden:




Tricia -> Želodec - bolečina (2.4.2005 11:39:19)

A,a !!! Poznam kako zgleda zgaga, me je še pred nosečnostjo večkrat matrala. Ta bolečina ne žge, ampak boli. Menda je žlička zelo občutljiva točka, zato sprašujem če je možno da zaradi brc.




M i s h k a -> Želodec - bolečina (2.4.2005 11:43:38)

...enako...:(( le, da je bolečina hujša po vsaki hrani, prav vseeno je kaj pojem, najboljše, da nič. Žal sem pred leti imela vnetje želočne sluznice, pa pravi G., da se je zadeva zaradi spremembe lege želodca lahko ponovila. Dovolila mi je kdaj pa kdaj vzeti kak Ranital, če res ne zdržim več...ampak ko npr. 3 dni skupaj ne spiš :( je vse O.K....aja Rupurut ne pomaga...bolečine pri meni prihajajo v 2-3 tedenskih intervalih, trajajo 3-4 dni, potem pa je zopet O.K. :zmeden2:
...mislim, da je moje dete obrnjeno "poprek", čutim ga na levi in desni in na desni strani popka imam kar bunko :zmeden: (mislim je glava).
Predlagali so mi gastroskopijo :( pa bom najbrž kar potrpela....
...upam, da pri tebi ni tako hudo...drži se...nasveta pa ne poznam nobenega učinkovitega :((
...Mishka




Stran: [1]