Pišč file v omaki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> Pišč file v omaki (4.12.2008 12:41:52)

z gobicami bom naredila. Ker imam šampinjone v konzervi, ali jih prej popečem ali ne? Ali je vseeno? S kakšnimi šampinjoni ponavadi delate omako; svežimi ali drugimi? Lahko kakšen recept?




ninini -> RE: Pišč file v omaki (4.12.2008 12:43:45)

Jaz jih malo popečem prej,na koncu pa v omako dodam žlico kisle smetane-njam




blazka -> RE: Pišč file v omaki (4.12.2008 12:46:55)

... pa mal na čebulci prepražene, pa na koncu s peteršiljem (če se le da svežim) in kislo smetano. Njami, kar sline so se mi začele cedit....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: Pišč file v omaki (4.12.2008 12:55:14)

Hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Kaj pa s sladko smetano?




copka -> RE: Pišč file v omaki (4.12.2008 12:59:09)

ce das samo sladko, bo po moje prevec tekoce. Daj obe smetani, pa bo cool.




Felicita -> RE: Pišč file v omaki (4.12.2008 13:22:40)

jest najrajš delam s svežimi... mal popečem na čebuli, dodam smetano (za kuhanje, ki je gostejša od sladke pa mal kisle za okus) pa peteršilj... mmmm...




Stran: [1]