meta21 -> RE: Septembrski sončki - drugič :) (4.1.2009 21:07:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi je blo pa zanimivo nekaj... Pred dnevi sem pisala, da bi imela leg magic... in ko odprem to stren, se tam na levi vrtijo naključni oglasi... in ravno takrat je bil en leg magic... nič rabljen... lokacija - primorska... sem že poslala email... Ja, sem že slišala, da ti računalnik avtomatsko vrti oglase, ki naj bi te zanimali. Na gmail-u je baje tak, da ti daje ob strani oglase, ki se nanašajo na teme tvojih mejlov. Drugač sem si šla pa jaz glih dans po leg magic v Hrastnik. Nazaj grede bi se pa skoraj zaleteli na AC. Dobro, da nisem jaz vozila, ker sem tolk zmedena zadnje cajte. Na sosednjem pasu je bla nesreča pa enih 5 gasilskih avtov pa polcijskih... in valda vsi buljmo. Pred nama so se kar naenkrat zaleteli 3 avti in zadnji (tisti za katerim sva vozila) se je začel vrtet okol svoje osi. HB da se moj v taki situaciji hitr znajde-jest bi itak ziher zijala na drugo stran. Lovro je vse skupaj mirno prespal...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V glavnem, zdaj mam leg magic in jutri začnem. Baje, da je ful težko. Nisem še niti stopla gor. Bom poročala...
|
|
|
|