pf -> RE: Septembrski sončki - drugič :) (6.1.2009 9:36:27)
|
Dobro jutro. Saraya fino, da ti je šlo na izpitu in da je to za tabo. Tudi jaz vidim, da če ne pijem dovolj tudi mlekca ni toliko. Naša tudi čez dan ne pije toliko, ponoči pa če vse noter spraviti in še kar dvakrat jeva. Ob dveh in štirih, petih, pol pa spi naprej. Pa dudico hoče enih štirikrat, samo ravno tak se moram vstat, da ji jo dam v usta. Jutri imava cepljenje in se bom temeljito pogovorila z pediatrinjo. Imam kar enih par tematik z njo za obdelat. Upam samo da ne bom pol jutri tam vsega pozabila Meta kaj dosti se z mamo nisva pogovorile. Grem ful poredko dol k staršem, pa še to bolj zaradi očeta, ker obožuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Midve sva si povedale z mamo kaj sva si mislile in ker se ona opravičila ne bo, jaz pa se nimam za kaj, bo zgolj pri rutinskem pogovoru ostalo. Prej sva šle vsak dan z Lano na obisk, sedaj pa greva enkrat do dvakrat na teden za urco, prej sva bile pa po par urc skoraj dnevno. Ne rabim takega načina komunikacije, sem raje same in bolj dobre volje. Naši pa zobki ven rinejo in je tak grize vse po spisku, da je joj. Ji malo masiram dlesni s calgelom, prav čutita se spodaj dve bubiki ko ven rineta. Bogica moja mala, proti večeru jo še bolj matra. Danes je pa res minus deset in naprej. Upam, da bo kaj manj potem ob kakih enih, dveh, drugače pa danes res ne vem, če bo za ven iti. Gold fish od danes naprej sem pri hujšanju še jaz.
|
|
|
|