pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) (26.12.2008 21:07:53)
|
Saraya zakaj misliš, da še ne boš šla en čas ven? Jaz ne mislim tudi ne pohajkovat, samo enkrat na leto, ko gremo same babe ven bom pa šla. Se bo moral tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] malo potruditi. Sicer pa skopala , nahranila in spat dala jo bom sama. Zaspi itak v petih minutah maksimalno, do dvanajstih, pol enih bom pa tak nazaj, ker smo se prej pogovarjale s kolegicami po telefonu in grejo ob kakih dvanajstih, enih v MB, tak da bo bolj varianta do jutra, kar pa zame res ni izvedljivo zaradi Lane, pa niti ni mi več do takih ekstremov. Gremo na večerjo, da malo podebatiramo in se malo nasmejimo. Pila pa itak ne bom, ker se mi ne da pumpati mlekca iz dojk zaradi alkohola. Danes sem ravno srečala prijateljico, ki ima pol leta staro pupo in je rekla, da njen ful hodi z vozičkom. Naš sam še ni bil nikjer z Lano, mislim ni je še peljal z vozičkom. Ona ga je pohvalila kolikokrat gre in še en drug kolega ima sinka starega dober mesec in tudi ful vozi. To je pohvalno. A so vaši kaj bolj pridni? Naš ponoči podira kupčka, pa pri kopanju vsak dan sodeluje, pa carta jo rad, z vozičkom mu pa glih ni za maširati.
|
|
|
|