pf -> RE: Septembrski sončki - drugič :) (3.1.2009 9:56:21)
|
Dobro jutro babike. Upam, da ste se naspale. Naša po novem spi do dveh, pa do šestih in do pol osmih, osmih, tak da če bi bilo tak bi še kar nekak šlo. Jaz bom tudi malo povprašala pediatrinjo kako je kaj z zbujanjem ponoči in hranjenjem. Predvsem me zanima če je potrebno dvakrat papat ponoči. No saj si mislim, da mi bo rekla, da če je lačna naj je. Ampak kot je rekla Saraya verjetno bi bila včasih dudka dovolj, jaz ji pa kar dam za jest. Mogoče bi bilo enkrat dovolj. Ne vem, bom povprašala malo. Lara Croft upam, da ti mucka ozdravi in da bo Lex dobro. Meta pozdravljena. A si se imela lepo v Prlekiji? Marsy a jutri pa že romate nazaj? Hitro so minili prazniki, a ne? Punce a ve še tudi kar dobivate oblačila za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? Jaz toliko dobim, da mi je že zoprno. Pa ne misliti, da sem nehvaležna, ampak vse kar je normalno. Ne vem če nima istih številk trenerk za spomladi enih sedem, osem, bodijev št. 80 enih 15. Škoda mi je denarja, ker tak ne more vse ponositi. Včeraj je spet dobila mikico s kapuco - prav ji bo kvečjemu dva tedna, danes je dobila eno mikico spet. Jaz nisem razsipna in mi je to vse preveč. Rada vidim, da je lepo oblečena, pa barvno usklajena da je, ampak toliko pa ne rabi. Vsi zgleda radi kupujejo cotke, ker so tak cart in pa izbira je velika.
|
|
|
|