ideja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


Natty5284 -> ideja (9.12.2008 8:04:10)

ojla...midva z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] imava kar veliko prijateljev in vsakemu izmed njih bi za božič rada nekaj podarila...nekaj narejenega doma, nekaj kar sem naredila sama in nekaj izvirnega, ker če bi vsakemu nekaj kupila lahko bankrotiram...rada bi samo izkazala eno majhno pozornost...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]a ima kdo mogoče kakšno idejo, kaj bi lahko naredila, kaj bi lahko bila ta pozornost???




Anonimen -> RE: ideja (9.12.2008 8:07:26)

Jaz sem ustvarjala doma narejene okraske za jelko.

Das maso razvaljaš, izrešeš obliko z modeli in narediš luknjo za vrvico. Potem sem pa z lepilom nanesla servietno tehniko. Ko se je posušilo sem potegnila skozi luknjico vrvico in zavezala zraven nekaj sladkega.




nuala -> RE: ideja (9.12.2008 10:08:10)

Jaz sem delala doma "punčke iz cunj",
samo da so bili "angelčki iz cunj" in sem jih dala zraven vrečke doma pečenih piškotov ali zraven steklenice vina ( ali doma narejenega likerja ).




klavdijas -> RE: ideja (9.12.2008 13:03:58)

Škatlica iz šeleshamerja, lepo pobarvana ali okrašena z prtički, notri pa pest žebljičov z listkom : SREČNO _ _ _ _, na drugi strani pa REZERVNI ŽIVCI.

Spekla sem sadni kruh in zraven listek z slovenskim izročilom.

Eno leto sem naredila čokoladne tartufe.

Enkrat sem celo leto pridno nabirala rožice in naredila Jegermajstra.

ITD

Lep pozdrav,


         Klavdija




Najaa -> RE: ideja (9.12.2008 13:05:58)

Skuhaj liker (teranov, refoškov...) in daš za darilo. Nabaviš pa samo vino in dodatke in seveda stekleničke. Pa je lepo darilo.




Stran: [1]