yania -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (12.12.2008 11:52:27)
|
Ojla...joj kolk vam dogaja... Midve z mojo pupo sva ravn dobr pojedle pozni zajtrk, zdej pa greva delat malo čestitke...ej, nonstop se mora nekaj ji dogajat, sama se ne zna zamotiti...no pa sej prav, ker se tudi meni nič ne da, čeprav morm en štrik perila pobrat, zložit, pa prat dat nekaj...hm, bom jutri verjetno, al pa bom počakala na trenutek ko se mi bo danes dalo..ob 14.30 pa pride en moj učenec mal klavirček špilat...tko da morm do takrat že južnico uštimat. Včeraj sem kupila perutničke v šparu..že v začimbicah...sam še nekaj zraven...kaki špagetki, pa bo...pa skledo solate... Mislim, da se je moja bolečina malo umirila..bom vidla ko bom dalj časa pokonci...upam da bo, ej samo se res ne spomnim, da bi v 1.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] me takole vse matralo. Jaz kar mislim zakaj je tko: bolj ko počivaš, bolj si ves zdrekan in mehek, pa vse čutiš ko kak penzionist...ma res je no...telovadba in sprehodi...to bi bilo treba, pa bi vse šlo... ej, se tipkamo...
|
|
|
|