Grahec -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (12.12.2008 20:51:18)
|
No spps, končno ena bolj pametna tema! Kaj vem, meni se zdi da je po svoje nosečnost kar en tak čaroben čas pričakovanja. Prav raznežim se ko grem vsake toliko pogledat, kar imamo že babavljeno za dojenčka... Zelo, zelo se veselim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Saj pridejo strahovi, včasih pomislim, kako bo biti mama, ali bom znala, zmogla... Kaj vem, morda se samega rokovanja z dojenčkom niti ne bojim tako zelo, saj imam nekaj izkušenj z varstvom male deklice (od 1 meseca dalje), bolj se ukvarjam s tem, da bom tu pa jaz tista ki bom poleg očkota odgovorna za otroka... Glede poroda pa tako, malo me je strah, malo razmišljam kako bo..., si pa zelo želim čim bolj naraven porod. Sem danes do konca prebrala Modrost rojevanja. Verjetno je knjiga za nekoga, ki ima en porod za sabo še bolj aktualna, samo se mi je kar dopadla. Res pa je, da so opisani eni občutki, ki jih niti približno ne moreš poznati, če še nisi rodil..., pa da je v naših porodnišnicah itak vse drugače... Me je bistveno bolj strah CR kot vaginalnega poroda. Me je pa tudi zadnič ginekolog malo prestrašil... tako, da se zdaj z otročkom veliko pogovarjam, ga spodbujam naj se obrne na glavco...
|
|
|
|