jadrnica -> RE: Marčevke 2009 - 3. del (18.12.2008 19:16:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Po pravici povedano, ne počivam nič čez dan, ker še vedno hodim v službo in s sabo vozim našega mucka v vrtec, pol pa predno prideva domov je ura 5, pa skuhat, pospravit, in seveda se z našim malim ukvarjat skoz in nikoli ne zaspi pred 21:30 uro........pol veš kolk počivam......ustanem pa ob 5:30 vsak dan.....še mal manjka, pa bom pregorela.....sedaj pa še to.......pa da ne govorim, da imamo še hišo v gradnji zraven, tako da ni nobenega miru. Danes bom rekla G., da rabim malo bolniške-zdele čez praznike (nimam več dopusta), da se malo spočijem. V službi je pa sploh napeto (delam v gradbeni firmi), ker se vsi tepejo za delo in dajejo gromozanske popuste.....glih včerej mi je ušel en dober posel za borih 4%.....ful je napeto... Ti kr zatež za bolniško, da se spočiješ vidim, da je tudi drugod kar napeto v sluzbi, pri nas je tudi tako "vetrovno" in če grem na bolniško to jemljejo kot da jih nategujem in izkoriščamn....res, tako da blagor vam , ker tako mimogrede dobite bolniško ( pa sem tud jaz kar prekurjena ) glede steptokoka B- meni je pa na začetku nosečnosti vzela bris in je bil OK? ali naj potem vseeno rečem, da naj mi ga gre delat še 1x? ali se to lahko razvije v 5 mesecih? sicer bom pa G kar naslednjič vprašala, pa bom poročala ali katera namerava hodit na dekompresijo? tko da vem ob katerih pogojh mi pripada. sicer ne še takoj, ampak mal kasneje , pa ne vem če čem G kaj reč za to?
|
|
|
|