Kako obleči novorojenčka poleti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Anonimen -> Kako obleči novorojenčka poleti (5.4.2005 9:15:17)

Ker bom robila začetek julija me zanima kako ste oblačile vaše dojenčke? Ali so obvezni dolgi rokavi ali sta jih odlekle že v kradke rokave? Kaj pa iz porodnišnice, je preveč bomb. pajac, body dolg rokav povrh pa še bombažna jopca in seveda kapica, copatki.




Annny -> Kako obleči novorojenčka poleti (5.4.2005 10:31:09)

Jaz bi ga oblekla v tak poletni kompletek:
bodi s kratkimi rokavi, žabice, bombažna jopica ali majčka, kapica.
Po moje je to več kot dovolj.
lp:)




katja76 -> Kako obleči novorojenčka poleti (5.4.2005 12:11:15)

Pri oblačenju ne smeš pretiravat v nobeno skrajnost. Novorojenček sam še ne ohranja (vzdržuje) svoje telesne temperature, zato ga ne smeš obleči premalo, preveč pa tudi ne. Poskrbi, da bo imel vedno obute nogavičke, drugače pa se ravnaj po svojem filingu. Ko si enkrat mamica to kar znaš sama od sebe. Boš videla, da bo vse OK. Za nasvet vprašaj še patronažno, ko te bo obiskala na domu.
Veliko veselja z malim sončkom, mi svojega drugega pričakujemo konec junija.
LP Katja:metulj:




Anonimen -> Kako obleči novorojenčka poleti (5.4.2005 12:14:06)

Čisto svežega novorojenčka jaz nikoli ne bi imela samo v kratkih rokavih. Več kot v enih tankih dolgih pa, kadar je vroče, tudi ne.




frutka_ -> Kako obleči novorojenčka poleti (5.4.2005 15:56:50)

Jaz sem rodila konec junija in ker je bilo lansko poletje dokaj hladno in deževno je bil v glavnem oblečen v kratke rokavčke pa kakšna bombažna jopica za preko. Sicer sem imela kar nekaj bodijev z dolgimi rokavi in tudi kratimi. Uporabljala sem vse.

Nabavi kakšne tanjše bombažne pajacke in bodije ne pozabi pa na kakšen malo debelejši bombaž v primeru hladnega.

Če se samo spomnim, da smo šli ven julija in je bil pokrit s termflis dekico...brrr...

Aja, zelo fine so tudi bombažne odejice iz H&M, ki stanejo 3 tisoč. Ena taka ti vedno prav pride v vozičku, v primeru nenadne ohladitve in vetra. Toplo ti jo priporočam!




lin -> Kako obleči novorojenčka poleti (6.4.2005 15:03:45)

Brez jopice iz porodnišnice.
Jaz sem rodila 5.7 in sem jo imela oblečeno ko smo šle domov v zelo tanko mako majčko,tanjši bombažen kompletek ,kapico,copatke in je bla cela mokra.
Takoj drugi dan, sem imela že babico katera mi je svetovala da naj jo dam kr v bodi s kratkimi rokavi,tako da smo celo poletje preživeli več ali manj v bodijih s krat.rokavi in nogavičkami,za ponoči pa tanek pajac+bodi




Stran: [1]