Srčekgirll -> RE: Majski hroščki 2008 - 9.del (24.12.2008 18:06:30)
|
Evo, še par vicev: - RAJ
"Kako je kaj z novo zaposlitvijo?" "Kot v raju!" "Tako dobro?" "Ne, vsak trenutek me lahko naženejo!" - POLJUB
"Kaj bi rekla, če bi te zdajle poljubil?" "Kako pa naj govorim med poljubljanjem?" - AKTI
V mestni moderni galeriji pristopi ženska k uslužbencu galerije in mu reče: "Oprostite, iščem svojega moža. Ali mi lahko poveste, kje visijo akti?" - HVALA
Bogdan je prišel s spovedi in rekel župniku: "Včeraj sem sedemkrat seksal!" "S prevaral svojo ženo?" "Ne, seksal sem s svojo ženo!" "To pa ja ni greh! Zato ti pa ne bi bilo potrebno priti k spovedi!" "Ja, nekomu se pa le moram pohvaliti!" je rekel Bogdan.
- Kakšna je razlika med desetimi kokošmi in blondinko?
"Devet." - RAZPOZNAVNI ZNAK
Mož se oglasi na policijski postaji in pove, da že teden dni pogreša svojo ženo. Policist mu pove, da v mrtvašnici ležita dve ženski trupli, katerih identiteta ni ugotovljena. "Ima vaša žena kakšno znamenje ali kakšno posebnost, po kateri bi jo bilo mogoče prepoznati?" "Ja, bolj slabo vidi in naglušna je!" - KASNEJE
"No, Aleš, si zasnubil Katarino? Se bosta poročila?" "Bova, le da to ne bo takoj." "Zakaj pa ne?" "Ker moram malo počakati. Rekla je, da se bo z vsemi prej poročila, kot z menoj!" - POTREBEN VETERINARJA
"Doktor, zelo slabo se počutim," reče pacient. "Kljub temu pa jem kot volk, diham kot vol in spim kot medved." "Potem se morate pa posvetovati z veterinarjem."
|
|
|
|