Srčekgirll -> RE: Majski hroščki 2008 - 10.del (3.1.2009 17:02:10)
|
- MAČEK
"Bine, oprosti, ker včeraj nisem prišel na tvojo hišno zabavo, toda imel sem mačka." "Ampak, Polde, saj si bil vendar tukaj!" - Zakaj se blondinka plazi po trgovini?
"Ker išče nizke cene." - PEŠEC
Gorenjec sinu, ki bo jeseni začel hoditi v šolo: "V šolo ne boš hodil z avtobusom, ampak peš! In glej, da boš delal velike korake, da se čevlji ne bodo tako hitro uničili." - ZNAMKA
Gorenjec pride na pošto in reče: "Znamko za dvajset tolarjev, ampak prosim, da daste ceno dol, ker bo za darilo."
- POGOSTO
"Ti prideš k meni v posteljo samo takrat, ko potrebuješ denar!" očita mož ženi. "Kaj ni to dovolj pogosto?" se brani žena. - MARX
Trenutno berem knjigo Kapital, ki jo je napisal Karl May, se je blondinka pohvalila prijatelju. "To pa ne bo držalo! Kapital je napisal Marx in ne May!" "A tako? No, saj se mi je zdelo, da v knjigi nastopa premalo Indijancev." - OKUS
"Kakšne okus pa imajo polži?" "Ne vem! Zakaj sprašuješ?" "Ker si ravnokar pojedel enega, ki je bil v solati!" - IZNAJDLJIVEŽ
Kmet v zaporu, na veliki kmetiji pa je njegova žena ostala čisto sama. Iz zapora ji je poslal pismo: "Pazi ko boš delala na polju, da kdo ne odkrije denarja, ki sem ga tam skril." Čez nekaj dni prejme ženino pismo: "Policija je bila pri meni. Preorali so vse njive! Kaj naj storim?" "Posadi krompir!"
|
|
|
|