Estrella* -> RE: Majski hroščki 2008 - 10.del (4.1.2009 22:37:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj res ne želim nikomur solit pameti - vem, da ne morem spremeniti sveta ampak te zadeve je težko napisat tako, da ti je komu vsaj malo nevšeč - in potem nikoli ne vem, al se zadržim, al pač povem, kar mislim Mene bolj boli mučenje živali. Sestra mi je povedala, da je ena gospa kregala pesjanarko, ki je pocukala psa in ji govorila, da bi ji mogli vzet psa. Samo je bila pesjanarka tako paf, da ji v tistem trenutku ni potegnilo, da bi rekla gospe, da je ona pa morilka, ker je imela krznen plašč. Ti kar povej kar misliš, jaz sem bila med drugim tudi na shodu proti testiranju na živalih. lepo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] no, saj sem tut članica društva za zaščito živali LJ pa muco imam iz zavetišča pa namesto darila za moj rojstni dan, dajo moj in moji starši za zavetišče Horjul, pa še velik je tega To je pa zelo lepo. Kako da si se na kaj takega spomnila? Jaz sem hodila sprehajat pse v zavetišče,(pred 100leti) in nosila sem hrano.
|
|
|
|