Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Anonimen -> Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (2.1.2009 1:17:42)

Pozdravljeni, 14.1. imam nuhalno pri dr. Mili Lomšek (ginekologija Bežigrajski dvor), o njej sem do sedaj našla same pohvale, nikjer pa niem zasledila kako je s slikicam? Ti jih posname tudi na cd, ali ga je potrebno sabo prinesti (kakšen naj bo navadni ali dvd)?




felix7 -> RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (2.1.2009 11:19:48)

jaz sem bila pri njej na nuhalni. Ne vem, če sploh ima možnost posnetka na CDju, nama te izbire ni dala, sva pa dobila ene 4 slikice. Mož je bil zraven, vendar s samim pregledom nisem bila posebno zadovoljna. Bila sem prva na vrsti, dr. je zamudila, potem se je jezila na sestre, da so ji naročile preveč pacientk in ko sem končno bila na vrsti, se ji je mudilo, ker je bila pač v zamudi. Tudi z informacijami ni bila preveč radodarna, povedala je le osnovne, no, pa k sreči je bilo vse ok.

Pa lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




šišmiš -> RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (3.1.2009 13:39:48)

Živjo

Tudi sama sem opravila nuhalno pri dr. Lomšek. S partnerjem sva dobila sličice, na predhodnem pregledu je omenila, naj s seboj prineseva CD, če jih želiva tudi v taki obliki, vendar se za to nisva odločila. Predlagam ti, da imaš CD s seboj in ji pred pregledom poveš, da želiš sličice na CD (oziroma jo vprašaš, če je možno).

Pregled se mi je zdel povsem korektno in strokovno izpeljan, vendar je to moja prva nosečnost, tako da ne vem, kako izgleda pri drugih ginekologih. Sama sem bila zadovoljna.

Srečno!




Špela30 -> RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (3.1.2009 21:27:11)

Midva sva bila pri njej na NS pred kratkim. Dr. Lomškova je bila zelo prijazna, vse nama je lepo razložila, slikice nama je dala na CD, ki ga nisva imela s seboj (bova ga na naslednjem pregledu vrnila)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je vse v najlepšem redu, že sedaj je prav živahen/a[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





pikapoka3 -> RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (5.1.2009 23:42:52)

Meni je blo boljš v Domžalah pri Darji Strah. Sicer so pa povsod bolj kratki in zdolgočaseni :) Mili Lomškova pa tko govori potiho in nežno, da ne veš komu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pa tud čakanje v tisti majhni čakalnici je lahko naporno, ker je premalo stolov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Srečno.




dana -> RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek (6.1.2009 8:37:18)

Jaz sem pacientka dr. Lomškove v Domžalah in sem bila tudi na NS pri njej. Jaz nimam nobenih pripomb. Res da je bolj tiha in ne govori prav veliko, vedno pa odgovori na vsa vprašanja, ki jih zastavim.
Čakalnica je res vedno polna, samo se pa tudi vedno najde še kak sedež. Se pa tudi pri Strahovi čaka, tako da to ni ravno kriterij.




Stran: [1]