malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** (26.2.2009 18:07:21)
|
sem nazaj s trgovin. Pa se ni izslo cist po nacrtih. Takoj ko sem zaparkirala in hotla sibat v HM me je zacela tista kost v riti tolk bolet, da sem naprej sam se tko cudno hodila. Pol me je kmalu itak vse minilo, ker sem komaj hodila, sedaj sem pa doma in me boli tudi ko sedim in se kaj premaknem. Ne vem kaj za boga je to, se bo sploh nehalo, da ne bo kaj narobe z mojo nogo. Zato bom tudi sklenslala nakupovanje v Münchnu, saj nisem sposobna niti enkrat gor cez celo pes cono it. No, v HM sem vzela dva bodija 56 st in dva 62, vse z dolgimi rokavi in na preklop. Sam sedaj razmisljam, kaj tisti gumbki tam pri strani, tisto nic ne tisci pol jaz bom verjetn kar se eno majcko spod dala, da ga ne bo kaj tiscalo. Vrece nisem dobila, imeli so ene, sam so mi bile smotan material. Pol sem se v eni drugi trgovini iskala in so imeli sam kombinnizone na nogice, tisto pa ni tako prakticno, ce bo imel celo zimo eno stevilko in mal vecje na zacetku. Eni so mi bili se fajn videt, sam so bli pa roza la pa svetlo modri, to pa mi ni tolk lepo. oh, sedaj pa spet stopnice gor in dol, ker hodim menjat cunje po radiatorjih. Ni se cist posusilo in sedaj tako susim 6 strojev cunj, mi katera zavida?
|
|
|
|