malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** (17.3.2009 17:06:21)
|
Twixy, ja si mores mislit. Tako pricakovanje in potem to. Vsekakor opravi vse preglede gor in ne sili v Lj. kot jaz. Sem prejle spet klicala in si tam mislijo, da kompliciram 100 na uro, sam poslusal me pa nihce ni prav zares. Sedaj so rekli, da me pokliceju jutri nazaj, da bodo govorili s sefom. Saj v bistvu bi sam tisti denar nazaj vzela in cau, za filmcek bi pa lahko mojega ginekologa pol prosila. Saj so rekli, da ce pridem naslednjo sredo nazaj, samo naslednjo sredo ne bom vec v Slo, pa tudi 400 km naredim v lj in nazaj, kaj naj jih se enkrat delam al kaj in reskiram, da dobim spet filmcek s 3 sekundnim posnetkom. To delajo tako, ker se nihce ne pritozi, v tistem veselju in zagonu pac nobeni ne pade na pamet se potegnit zase. Ni pa prav zaracunavat znesek, pol pa folku prodati macka v zaklju. Nogavica, tebi pa cestitke, kako velik je ze tvoj malcek, super. Vidis, tudi pri tebi bo vse ok. Vesela sem zate. Jaz imam pa novo frizuro. Spredaj full postrizena, cist drugacna sem. Tako, grem se se z eno kolegico nacvekat.
|
|
|
|