malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** (24.2.2009 13:30:04)
|
Nogavica, jaz sem tudi taka luzerka kot ti, sam pri meni je sam diploma, enkratz sem eno ze na 3/4 napisal, pa se mi ni dalo naprej. Me kar slabo prime, ko pomislim, kdaj bom to naredila. Menjamo temo, ok, jaz kar ne bi o tem. ne ne, mravljica ni sprasevala o pregledu, mravljica je dala skozi tokrat ze dva pregleda in vceraj odvzem krvi iz prsta. Nogavica, a mogoce ves kaj merijo s tistim, sem pozabila vprasat. Pilotina, jaz sem pol delala navaden digitalni cb test, ker sem si itak sama tocno izracunala pdp na netu, tisto ti pove pa v katerem tednu si, pa se mi zdi kar skoda denar tko zapravljat. Drugace pa cb tukaj ni tako drag, dvojno pakiranje tega z podatkom po tednih vidim da stane 14,90 eur, se mi zdi da sem jaz za 2 pakiranje navadnega digitalnega cb dala 12 eur, tisti enostavnejsi testki pa tudi posamicno niso dosti cenejsi od 6 eur se mi zdi. In sedaj imam se en cb doma, pa sem malo vrazeverna in ga ne smem porabit do konca te nosecnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|