piskot -> RE: februarčice 2009-5.del (19.1.2009 20:13:29)
|
cer. no, zdaj ko sem doma je res vec casa za forum. danes mi je uspelo ze torbe pripravit. se vedno cakam kaksnega prostovoljca, ki nam bo karnise montiral. pa ati je obljubil, da bo se ta teden posteljico sestavil. ursa08 jaz imam tamalega pri mami 4 dni na teden. prve dni, ko bomo vsi doma, bo tudi on, potem bo pa verjetno hodil malo k babici. imam ga pa namen dat v vrtec okbobra, ko bo dopolnil 3 leta. bomo pa videli kako bo. orto2 smo imeli tega sangenic. pa meni ni bilo kul. predstavljaj si kako sele 20 umazanih plenic smrdi. saj ne da smrdi ven iz kosa, samo potem ko jih moras odnest je pa kriza. smo ga dali prec po 14 dneh. ampak itak vsak dan smeti ven nesemo. za dude se da kupit take skatlice, ki jih potem tudi na voz obesis. jaz sem imela kar v eni mali tupperware posodici. katjusa midva sva se dojila, ampak ker smo imeli hude krce, vsaki 2 uri, moram rect, da sem se na zacetku tudi tezko privadila. sem pa videla eno kolegico, ko je tamalega imela na flaski in ga je postavila na lezalnik, pa tistega na mizo in mu zataknila z eno cunjico flasko, ona je pa ta cas pocela kaj drugega. to mi je bilo pa tako hladno. jaz bi ga vsaj v narocje vzela in mal pocartala, ce ga ze dojit ne bi mogla. ampak 100 ljudi 100 cudi. salt, pusti flaske doma. ce bo treba jih bodo ze tam dali. pa ne misli ze zdaj na to, kako dojenjen ne bo steklo! claud bos pakungo za dudo kupila, ko ti bo otrok povedal, a sploh hoce imet dudo al ne. nekateri je sploh ne marajo. zdaj grem pa se prebrat, kaj vse ste natapkale medtem ko jaz pisem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|