|
tanci29 -> RE: februarčice 2009-5.del (18.1.2009 13:55:17)
|
čao.. no končno se javljam, mi je cel dopoldne neki sral rač...nč jest sem spet sama doma, tako da nadaljujem včerajšno akcijo...ko pride moj iz službe pa pičiva po erika, ga že tolk pogrešam da kumi čakam, da ga mal stisnem, čeprav se ne mara cartat, mamica bi se pa tolk rada cartala... tudi jaz se pridružujem lepim željam in da pridejo čimprej vsi trije domov za pikico pa upam da je majchy tud ok in da bo vse ok ajvy-super da ste bli malo na snegecu...paše kaj, ja vreme je pa res tako temačno tukile brkn-ja pridna sta ni kaj, zdej bo pa res treba pohitet da si do konca zrihtata, pol boste meli pa tako lepo katjuša-kaka faca je florjan, pa tako lepo že razume da bo dobil bratca...kok fajn...rogljički so bli dobri timy-zelo lepe cotike za domov...ja res bodo februarja sami lepotci hodil iz porodnišnic cita-laura ga tud seka kaj, to bo še pestro kolumbo-dober tek, kjerkoli že boste papcal, upam da vam tekne kosilo. tvoj se je pa tok matral učer zdej pa tkole, ti šment vesnozaver-a sta dobila akumolator, upam da zdej avto dela, pa hitro se do mcdonaldsa zapelta birdy-super da si se naspala, včasih prov paše mal potegnt ane sunny-lepo pospravljej, pa če ti rata dej slikice vsaj v svoj album, da jih vidimo od pikice mislm...drugače pa lep dan seveda vsem skupaj gremo naprej dewat papa
|
|
|
|