RE: ponoči se dojimo na dve uri - joooj (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Janice1 -> RE: ponoči se dojimo na dve uri - joooj (12.1.2009 17:19:50)

pozdravljene,moj sin je star 8 mesecev in se dojiva zvečer,čeprav sem ugotovila, da mi primanjkuje mleka. Čez dan jeva GH brez problema. Problem nastane ponoči, ko mu ponudim flašo. Te pa noče![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]In potem začaran krog 1 ura spanja.Mu dam v mleko keksolino, vendar noče potegnit cuclja.Sem probala nukovo, zdaj imava TommyTippe, pa tudi ne gre.Ne vem več kaj.Moja prsa ima za crkljanje,ker ni več toliko mleka,pa se ne naje.Sem ga probala ponoči pomirit, pa mu dat flašo, a ko jo vidi JOK.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Pa sem še vztrajala,še večji jok, na koncu sem mu dala prso, ker se je tak pomiril. To pa je moj drugi otrok, prvega sem dojila samo 4,5 mesecev, ker mi je potem sfalilo mleka.




sanosan -> RE: ponoči se dojimo na dve uri - joooj (13.1.2009 6:47:51)

Če se otrok pomiri na prsih, potem ne vidim smisla, da ga ponoči siliš s flaško. Mislim, da še vseeno imaš dovolj mleka, saj se drugače ne bi pomiril.




ksenci -> RE: ponoči se dojimo na dve uri - joooj (18.1.2009 16:01:54)

moj sin bo kmalu star 6 mesecev in se  zbuja ponoči najmajn 2x-5x. dojim še malo in sva tudi na flaški in ni nič drugače, kot je bilo, ko se je samo dojil. počasi sem se že navadla na vstajanje ponoči, ampak vseen bi bil luksuz če bi se zbudil samo enkrat na noč, kje je še to, da prespi vso noč. niso vsi otroci isti, tako pač je in če, ampak jim ne mormo zamirt, našim sončkom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]