klaja -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (10.3.2009 18:31:32)
|
Na genetskem svetovanju ti obrazložijo vse v zvezi z NS in AC. In potem se dogovoriš za kaj se boš odločil. Me je pa moja g poslala, ker mi tudi pripada, zaradi prve hčerkice, ki ima Downov sindrom. zdaj če imaš ful nizko tveganje za DS, potem ti še avtomatsko pripada amniocenteza. So mi pa vsekakor priporočali slednje, ampak sem že v drugi nosečnosti zavrnila, ker imam nek strah pred tem pregledom, kaj pa če gre kaj narobe. tako da grem sedaj na NS, če pa bo tveganje ful nizko, pa še ne vem kaj bom naredila, se morama z mojim še pogovorit. V šolo za starše pa ne bova hodila, saj sma pred 3 leti in to bo moj tretji porod, pa še moj je bil pri obeh zraven, tako da sva še čisto frišna glede vseh informacij.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nebo čestitke za fantka!! Christiana21 super za uspešno rešen kredit, zdaj pa se le veseli novega doma!! Glede srečanja pa je tako, da ponavadi se mi ne izide, saj z obema ne morem nikamor, moj pa ima ful dela zunaj, tako da mogoče naslednjič, bi pa bila zelo vesela, če bi vas spoznala!
|
|
|
|