Dali* -> RE: Marčevke 2009 -4.del (15.1.2009 18:30:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan si zaposlena pri Istrabenzu ne...ja zdej vam gre kr slabo.... po čem to sklepaš??? ja, pri Istrabenz Turizmu ampak tej veji ne gre ravno slabo, ker so hoteli polno zasedeni in je dohodka kolko hočeš; če bi ga le znali razporedit.... ma, enkrat sem zasledila da delaš na recepciji v Potorožu. Jaz tudi delam v turizmu...marketing...Tko da poznam vašega šefa marketing...full fajn človk in T, ki je bil za ITA trg, sam je septembra šel stran... Tudi full fajni...tu pa tam sva še v kontaktu...
|
|
|
|