Možnost da test pokaže DA, kljub temu da ni nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Možnost da test pokaže DA, kljub temu da ni nosečnosti (12.1.2009 10:43:03)

Se je kateri zgodilo, da je tester pokazal pozitivno, v resnici pa nosečnosti ni bilo?

Anonimen -> RE: Možnost da test pokaže DA, kljub temu da ni nosečnosti (12.1.2009 11:02:45)

Mene je ginekolog opozoril, da so danes testi že tako natančni, da včasih prehitro pokažejo spremembo, kasneje pa se izkaže, da do nosečnosti sploh ni prišlo. Da boš točno vedela pri čem si, pojdi na odvzem krvi, ali pa test ponovi čez par dni. Sicer pa upam, da si srečka nosečka.

Anonimen -> RE: Možnost da test pokaže DA, kljub temu da ni nosečnosti (12.1.2009 11:09:22)

Se mi je zgodilo ne dolgo nazaj. Test pozitiven, potem pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]?! So mi vzeli še kri in je bil izvid negativen. Menda, če poješ veliko citrusov, se pravi, če zaužiješ veliko vitamina C, je lahko test lažno pozitiven. Test pa je bil CB.

LP-ček

Hope2 -> RE: Možnost da test pokaže DA, kljub temu da ni nosečnosti (12.1.2009 12:56:46)

Test reagira na HCG hormon, ki pa se izloča tudi ob cistah, če imaš LH hormon previsok...... zato je lahko test pozitiven, ti pa nisi noseča. Krvni test pa eagira na beta hcg in če ta pokaže nosečnost, pol si noseča, ni greške, razen če bi splavila.

žanaja -> RE: Možnost da test pokaže DA, kljub temu da ni nosečnosti (12.1.2009 19:24:42)

ciao, meni se je tako zgodilo prejšnji ciklus. Je pa res da sem jaz delala BC mini, ki zazna že 10 enot hcg hormona.Pa bradavičke so me full bolele-prej nikoli!!!Potem pa drugi dan po temu ko je malo pritekala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],so me bradavičke nehale bolet in tudi test ni nič več pokazal.Delala pa sem še enkrat BC mini, da bi videla razliko, in res crtice ni bilo....Ma CB  je pa že bolj zanesljiv, če ga delaš v enem solidnem terminu, da ne prehitevaš.....SREČNO!!!!

Stran: [1]