putina -> RE: Februarski sončki - 9. del (14.1.2009 13:05:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: putina dan ... kolk so vaši že pridni ko takole hodijo .. tamara pa sploh noče .. niti se noče postavljati na noge .. čim ji hočem malo pomagati ob opori, da bi se postavila na noge, se kar nazaj na rito vrže .. packa mejhna .. po vseh štirih je pa hitra kot hudič .. ji moram pač malo časa še dat .. .. samo kaj ko gre ćez 3 tedne že v vrtec .. jo bodo še pohodili tam.. Naša se tudi še ne postavlja na noge, eno že postavi na stopalo in nekaj poskuša, samo ji še ne rata...pa se zato nič ne sekiram, nekateri prej, nekateri pri 14h, 15h mesecih, ko so pač pripravljeni. Glede na to, da se je kasneje začela plaziti in je šele 1 mesec na vseh 4ih itak še ni za pričakovat da bo kar shodila...pomojem ne smeš biti obremenjena s tem, še ni nič paničnega.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] hvala dolenjka za tolažbo glede hoje .. saj veš .. nehote jih primerjaš .. julija je pa pri tej starosti to, tamara pa ne .. ampak sej v končni fazi itak vem, da sta si ful različni in ena je nekaj prej osvojila, druga pa kaj drugega .. samo se mi tamara vseeno zdi hecna -- v bistvu se sploh noče postaviti ... mah saj bo že .. glavno da je drugače ful cuker .. bi nalimala gor kake slikic, pa jih ima moj na svojem računalniku, potem pa zvečer vedno pozabim ... a je kaka varianta, da jih iz facebooka prekopiram sem gor?? .. tam jih imam ene par??
|
|
|
|