blaža -> RE: Februarski sončki - 9. del (15.1.2009 13:04:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. naša nočka je bila ok..zbudili smo se ob 7:30..brez budnic od 22:30... zdele me pa čaka kuhanje kosila, nato pogreb sosede..pol pa (najbrž) z mojim šibava v Lj..Neža gre pa k moji mam.. najbrž bova šla še pogledat za laminat...za Nežino sobico..ma katera kakšen dober predlog.. Blaža..zanima me če si zadovoljna s pohištvom mali princ? aja pa za recept za štrudelj..proooosim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja za Malega princa smo ful zadovoljni. ga je pa že tašča kupla za brata od mojga pred par leti in so tudi ful zadovoljni. Edino ni lih poceni, pa jaz mam to itak za dosti let zdej. Za ta komplex smo dali 1350 e, pa še pol za pisalno, ki ni od Malega princa, pa še ena knjižna omara iz ikee, pa še stol, pa je prišlo vse skupaj okoli1500e. Jaz štrudelj delam tako, da kupim listnato testo. pol pa ga razvaljam, prvo posujem drobtine z stopljenim maslom, pol posujem mlete orehe, pa pinjole, pol dam ful naribanih jabolk v katere že prej dam cimet , da je fajn na gosto( malo jih prej stisnem, da ni preveč vode) , pol pa še rozine namočene v rum posujem po jabolkah in na gosto zvijem. v jabolka lahko daš tudi vanilin sladkor in malo sladkorja, če maš to rada, jaz ponavadi dam samo vanilin sladkor in ko je pečen, ga posujem z sladkorjem v prahu in cimetom( to dvoje zmešam skupaj). In to je to. Takega dela nona od mojga.
|
|
|
|