RMRM -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del (24.1.2009 22:14:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, pri nas je tud favorit Romer King Plus, enaka barva, sam jaz sem gledala brez isofixa. Sem ravno včeraj gledala in je v A v eni trgovini 40 eur v eni pa 20 eur cenejši kot pri nas. Te pa prosim za kakšno info, če se boš odločala za nakup preko ebaya, ker cene so rez veliko nižje, sam jaz kar nekak ne upam naročati. Sploh ne vem kako poteka to plačilo preko paypala, pa nekaj preko banke. Če ti kakorkoli pomaga dostava do Avstrije, mi pa na ZS pošlji, pa ti bom dala naslov. Najverjetneje se bom, je pa kleo rekla, da se bo pozanimala, kako je to z dostavo - hvala kleo - pa ti sporočim, kako bo. Pa hvala za ponudbo,sam mam enga kolega z naslovom v A, tko da bom kr na njega naročila, če bo treba. Če se pa kakorkoli splača, da naročimo 2 naenkrat, se pa tud lahko zmenimo. Mislim da se dostava plača na težo pošiljke, tko da najbrž kakšnega hudega profita ni. A si že kdaj naročala preko ebaya? Ker meni to plačilo ni čisto jasno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] samo kar sem brala na RR, so uporabnice kar zadovoljne, sploh če kupuješ pri trgovini in ne privat.
|
|
|
|