DannyS -> RE: Koprske nosečke 2009 (20.3.2009 10:28:46)
|
Ja ja sej itak se vsak sam odloči, jaz pač že na splošno ne maram bazenov, ker mi fa škifo klor in tako... nisem nikoli marala. Pa mi je tudi blo težko vedno razumet ljudi, ki so hodli na dopuste po 1000 km stran in meli idealno lepe plaže, pa so se cel teden namakali po hotelskih bazenih... Drugače pa tudi jaz živim čisto normalno življenje... mi je že prav smešno, ko srečam koga in me vpraša, da kako sem, in ko odgovorim, da sem super me prav vsak debelo pogleda,... kot da zdaj če sem noseča bi se mogla slabo počutit, bruhat in ne vem kaj...:) Hator nam pa je včeraj na predavanju o dojenju svetovala nakup tiste blazine za dojenje, pač da ko dojiš otroka, da ne trpijo tolko roke in drža, jaz jo itak že imam za spat... drugače pa razen če nimaš kakih težav s ploskimi in udrtimi bradavicami, sploh ne rabiš nič, nobenih flašk, dud,... če imaš slučajno preveč mleka, pa si lahko pol nabaviš črpalko (najboljša po izkušnjah drugih mamic, naj bi bila ročna črpalka od Aventa) ali pa si tudi ročno izčrpaš in to mleko shraniš... in pač ko hočeš dat otroku to mleko je boljše, da daš po kapalki ali žlički, kot po flaški.
|
|
|
|