BIA79 -> RE: Koprske nosečke 2009 (26.3.2009 9:36:21)
|
Dobro jutro! Jaz vedno slabše spim...mah...baje je to normalno, ampak ufff...še tako ne bomo potem nič spali... Belen, tudi jaz sem opazila da je bilo lani ful fantkov,letos pa same punčke se rojevajo...No je boljše da bodo iskale starejše fante :) so bolj zreli :) Kar se pa tiče spola, so meni vsi napovedali punčko...so mi dve sodelavki šlogale (z verižico), pa s tem kako se usedem in je vse kazalo da bo punčka...no to sem jaz trdila od samega začetka, ker sem govorila avtomatsko da bo ona :) No, nikoli ne reci nikoli seveda :) Tako so moji vsakinji si napovedovali in ona se je prepričala da bo punčka, ko se je rodil fantek je bila skoraj malo razočarana s tega vidika...100% si samo ko držiš dete v rokah...tako da imena oba izbrali za oba spola. Bo pa nerodno, če bo fantek, ker mu bo morala moja mama na hitro splest novo majčko in kapico za it iz bolnice :) Čeprav majhne rožice se na fantku ne spodobijo hahahaha... Počasi končujem pripravo sobice. Včeraj smo sestavili še posteljico. Čakam še na zibelko, ki mi jo bo verjetno sestrična posodila. Danes se bom preizkusila v lepljenju nalepkic po steni. Me prav zanima, kakšen bo rezultat... Pa še najino omaro moram uredit in menjat "garderobo", čeprav zgleda da tega "mraza" ne bo še konec :)
|
|
|
|