BIA79 -> RE: Koprske nosečke 2009 (29.3.2009 12:32:04)
|
Belen...zatekanje pride kar naenkrat...jaz do 6 meseca nisem imela težav, potem pa se je zvalilo vse name :) Meni je za zatekanje (vsaj nog, za roke še nisem našla rešitve) pomagalo: masaže, drugič ortopedski copati (res niso ne vem kako lepi, ampak odkar jih imam je doma vse lažje, pomembno je da imaš mal višjo peto in ko si zunaj udoben čevelj), tretjič, če grem kam si dam kompresijske dokolenke (imam tudi žabe, ampak jih je muka obleč;dokolenke so pa tople, ker so 70 denske ampak pomagajo, čeprav se noge malo potijo) in seveda in predvsem POČITEK!!!! Lahko delaš vse, ampak po obrokih, ne se pretegnit! Delo te bo itak vedno počakalo! Ne se sekirat zaradi trebuha. Moja svakinja gre komaj v 4 mesec (res da je druga nosečnost) in ima trebuh kot sem ga jaz imela v 6 mesecu. To je spet ena stvar, ki je za vsako drugačna...Se spomneš, ko smo se pogovarjali o linei negri po trebuhu? No prej je ni bilo pa se mi je zdaj pojavija :) In to čez cel trebuh kot bi me mogli rezat na pol... vsak ima svoje...pa še ti imaš dva :) Včeraj sva šla v ta nov center Monterdoro. Res ena žalost...in trgovine, vsaj otroške, res niso poceni... Mi je ful smešno, ker italijani imajo številke od 50 cm naprej...za nedonošenčke pa 40 (tako je bilo vsaj v trgovini Chicco v Torri d Europa). Še vedno nismo našli kompleta za it ven iz porodnišnice :) Vreme primerno likanju danes ni kaj hahhaa... Kot bi rekla moja nona, ki va piano, va sano e lontano... Poskusite uživat tudi v tem dnevu...
|
|
|
|