bučka25 -> RE: Koprske nosečke 2009 (1.4.2009 14:26:41)
|
dober dan pupe, ne kupujte premajhnih stvari za male, od st. 62 dalje, ker itak moram prej oprat (prekuhat pravijo) in potem ker enkrat oblece, pa je ze premajhno. tak se otroci rojevajo vedno vecji. Mi smo kupili za prvega nekaj bodijev st. 56 in sploh ni prislo v postev, ker se je rodil z 54 cm, tako da... Res je glede maticnih celic, da ni nic 100 %, da se jih lahko uporabi le pri redkih bolezni, kot je nekatere oblike levkem ije, tako da odvzem celic proti placilu 100 % odpade (stane cca 2ooo eur - prevec). DannyS - sem v 37 tednu in mi ful malo "pusca" iz dojk, skoraj nic in se to samo ponoci. MOdrcev za dojenje pa si ni potrebno se kupit, ker se ti bodo itak se povecale na koncu zaradi mleka. Sem brala, da se jih lahko kupi od 36 tedna naprej nic prej. Tako lep soncek je danes, prav za uzivat. Uzivat pa grem pa tudi danes zvecer, same zenske gremo v mehisko (jami, komaj cakam), koncno zenski vecer brez moskih (juhu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Ajde uzivajte.
|
|
|
|